این رسپی نوشیدنی برای صبحانه و یا بعدازظهر بسیار دلچسب است . چای رزماری و گل محمدی نیوشا به این معجون خاص عطر و طعم مسحور کننده و ترشی لیمو و پرتقال به شما طراوت و احساس جوانی می دهد . از نوشیدن آن لذت ببرید .

مواد لازم:

طرز تهیه:

ابتدا ۲ بسته چای کیسه ای را درون یک قوری، که با ۲ لیوان آب پر شده، به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم می کنید . ( دقت کنید چای بیش از اندازه دم نکشد چون مزۀ آن تلخ می شود.) سپس چای را با عسل شیرین کرده و صبر کنید تا سرد شود . آب پرتقال و آب لیموی تازه را گرفته و در فریزر منجمد کنید . تکه های یخ زدۀ مخلوط پرتقال و آب لیمو را در مخلوط کن ریخته به همراه چای سرد شده میکس کرده و مصرف کنید. لازم به ذکر است چنانچه طعم چای خیلی غالب بود بایستی میزان آن را کم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.