این رسپی نوشیدنی برای صبحانه و یا بعدازظهر بسیار دلچسب است . چای رزماری و گل محمدی نیوشا به این معجون خاص عطر و طعم مسحور کننده و ترشی لیمو و پرتقال به شما طراوت و احساس جوانی می دهد . از نوشیدن آن لذت ببرید .

مواد لازم:

طرز تهیه:

ابتدا ۲ بسته چای کیسه ای را درون یک قوری، که با ۲ لیوان آب پر شده، به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم می کنید . ( دقت کنید چای بیش از اندازه دم نکشد چون مزۀ آن تلخ می شود.) سپس چای را با عسل شیرین کرده و صبر کنید تا سرد شود . آب پرتقال و آب لیموی تازه را گرفته و در فریزر منجمد کنید . تکه های یخ زدۀ مخلوط پرتقال و آب لیمو را در مخلوط کن ریخته به همراه چای سرد شده میکس کرده و مصرف کنید. لازم به ذکر است چنانچه طعم چای خیلی غالب بود بایستی میزان آن را کم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *