رُزاَنبه رسپی خوشمزه

مواد لازم :

  • چای کیسه ای توت فرنگی نیوشا: ۱ عدد
  • شربت توت فرنگی یا عسل: به مقدار دلخواه
  • آب انبه یا گرمک : یک لیوان
  • گل سرخ : به مقدار دلخواه
  • کنجد: به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

چای توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش دم کرده و آن را با کمی عسل شیرین می کنیم. سپس، می گذاریم محلول سرد و خنک شود. آب انبه را با گل سرخ و کنجد مخلوط کرده و میکس می نمائیم. در انتها، چای توت فرنگی و آب انبه را با هم مخلوط کرده و میل می کنیم. برای اینکه کمی طعم آن متفاوت تر و مزه توت فرنگی غالب تر باشد می توان در انتها از شربت توت فرنگی نیز استفاده کرد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *